O nama

Naš ljubazni tim uvijek vam je na usluzi

Imati predivan i prirodan osmijeh, danas je svakako od iznimne važnosti, a naš tim s ponosom vam može ponuditi najbolja stomatološka rješenja. Tu smo da udovoljimo svakom vašem zahtjevu i to uvijek s naglaskom na maksimalnu posvećenost klijentu, te najvišu kvalitetu radova.

Klinika Identa, sa sjedištem u Novoj Vasi u Poreču, nalazi se u vlasništvu dr.med.dent. Hrvoja Galića, doktora s višegodišnjim iskustvom, poznatom po svojoj ljubaznosti, strpljenju i kvaliteti rada. Sve je to prenio i na svoj tim koji nudi garanciju i iskustvo, te razinu visoke profesionalnosti, koja između ostalog, proizlazi iz dugogodišnje obiteljske tradicije bavljanja ovim poslom.

dr.med.dent. Hrvoje Galić

LJUBAVLJU I RADOM DO ZNANJA I VLASTITE KLINIKE

Dr. Galić potječe iz obitelji liječnika gdje je uz majku stomatologinju i oca obiteljskog liječnika, od malih nogu upijao znanja iz područja zdravlja i medicine. Nastavio je tradiciju i upisao studij stomatologije kojeg završava 2007. godine u Rijeci.

Njegov je put, kako sam kaže, prožet učenjem, odricanjem, trudom i radom, koji su nužni pratitelji svakog kvalitetnog profesionalnog puta. “Stomatologija je struka koja se dugo uči i usavršava, a posvećenost i ljubav prema tom pozivu su neophodni, ako se njime želite baviti na zadovoljstvo klijenata”, kaže dr. Galić, koji nakon višegodišnjeg rada u jednoj od renomiranih stomatoloških klinika u regiji, danas u vlastitoj klinici nudi najbolje usluge dentalne medicine.

Doktor Galić kontinuirano je pohađao dodatne obrazovne programe, te je tako 2016. završio edukaciju iz implantologije na Perio Master Class u Ljubljani, kod poznatog talijanskog doktora Stefana Parme Benfenatija.

Prateći najnovije trendove u stomatologiji, istovremeno sudjeluje na različitim edukativnim seminarima u Švicarskoj. Iskusan je stručnjak na području implantologije i oralne kirurgije, te aktivni član Hrvatske komore dentalne medicine.

Vaše mišljenje nam je važno

Poreč/Parenzo

Sjedište dentalne klinike Identa nalazi se u Novoj Vasi u Poreču/Istra.

Udaljeni smo svega 5 km od centra grada Poreča, a do nas možete doći brzo i jednostavno, autocestom “Ipsilon”, prateći izlaz “Višnjan”. Prednost ovakve pozicije je izbjegavanje prometnih gužvi, osobito u ljetnim mjesecima, jer nema potrebe za ulaskom u grad, a na raspolaganju vam je i besplatan parking.

Nova Vas nalazi se u neposrednoj blizini mora i turističkih i komercijalnih atrakcija grada Poreča. Naš tim uvijek vam je na raspolaganju, rado ćemo vam pomoći i uputiti vas kako da najlakše stignete do naše klinike.

Želim vam dobrodošlicu u dentalnu kliniku Identa. Nadam se da ćemo se uskoro sresti, da ćemo odraditi odličan posao i stvoriti zajedno vaš savršen osmijeh!

- dr.med.dent. Hrvoje Galić

Identa - dentalna klinika za oralnu kirurgiju, moderna je dentalna klinika, koja nudi visoku profesionalnost tima doktora, proizašlu iz bogate obiteljske tradicije, s više od 10 godina iskustva. Tu smo da vam ponudimo dentalne usluge najviše razine kvalitete.

Kanižela 2, 52446 Nova Vas, Istra, Hrvatska

info@identa.hr

00385 (0) 52 726 963 (HR)

pon. sri. pet. sub. 8:00 - 16:00

uto. čet. 13:00-20:00

Rezervacije termina i savjetovanje: 052 726 963

GPS: 45.263609, 13.658112

SOS pozivni centar za hitnoće 0-24h: 098 629 148

Vaše mišljenje nam je važno! Ocijenite nas i podijelite svoje iskustvo putem Googlea! HVALA

NAŠI PARTNERI
NAŠI PARTNERI
NAŠI PARTNERI
NAŠI PARTNERI