Zašto je bitno nadomjestiti svaki zub koji nedostaje?

Zašto je bitno nadomjestiti svaki zub koji nedostaje?

Nedostajući zubi vam mogu itekako utjecati na kvalitetu života, ovdje vam donosimo odgovore te vrlo važne informacije koje je svakako potrebno znati.

Zubi imaju vrlo važnu ulogu u našem životu od estetike i predivnog prirodnog osmijeha do fizičke funkcije koja utječe na niz faktora, a u konačnici i na cjelokupnu fizionomiju vašeg lica.

Zdravi i lijepi zubi vam svakako jačaju samopouzdanje, te se u tom slučaju češće svakodnevno smijete, a ne zaboravimo da lijep osmijeh danas mnogo znači.

Jaki zubi vam omogućuju da uživate i u najdražoj hrani.

Postoji niz razloga zašto pojedinci gube jedan ili više zuba tijekom života, a ti su razlozi najčešće povezani sa lošom oralnom higijenom, ali i genetskim nasljeđem ili nekim bolestima…

Svakako je bitno nadomjestiti svaki zub koji nedostaje u čeljusti, čak i ako se radi o zubu koji nije vidljiv, kako bi dugoročnije zadržali prirodnu fizionomiju lica, spriječili nastanak bora, a samim time očuvali čim duže mladenački izgled.

Sila koja nastaje djelovanjem mišića prilikom žvakanja, preko zuba se prenosi na kost i stimulira njen opstanak. Nakon gubitka zuba, sile nastale prilikom žvakanja ne stimuliraju kost i kost se povlači i smanjuje. Tako i samo lice gubi svoju fizionomiju, nastaju bore, nestaje mladenački izgled lica.

U tom slučaju najbolje rješenje je nadomjestiti nedostajući zub, dentalnim implantatom. Na taj se način može sprječiti postupna resorpcija kosti te osigurati da svi zubi ostanu zdravi i ravni.

Saznajte sve o zubnim implantatima i zakažite vaš termin za BESPLATNO savjetovanje u dentalnoj klinici Identa —> ? 052/726 963Identa - dentalna klinika za oralnu kirurgiju, moderna je dentalna klinika, koja nudi visoku profesionalnost tima doktora, proizašlu iz bogate obiteljske tradicije, s više od 10 godina iskustva. Tu smo da vam ponudimo dentalne usluge najviše razine kvalitete.

Kanižela 2, 52446 Nova Vas, Istra, Hrvatska

info@identa.hr

00385 (0) 52 726 963 (HR)

pon. sri. pet. sub. 8:00 - 16:00

uto. čet. 13:00-20:00

Rezervacije termina i savjetovanje: 052 726 963

GPS: 45.263609, 13.658112

SOS pozivni centar za hitnoće 0-24h: 098 629 148

Vaše mišljenje nam je važno! Ocijenite nas i podijelite svoje iskustvo putem Googlea! HVALA

NAŠI PARTNERI
NAŠI PARTNERI
NAŠI PARTNERI
NAŠI PARTNERI