Dentalnoj klinici Identa dodijeljena je nacionalna oznaka sigurnosti “Stay safe in Croatia”

Dentalnoj klinici Identa dodijeljena je nacionalna oznaka sigurnosti “Stay safe in Croatia”

identa_blog_stay_safe_1

Čak i u ovim vremenima postoji siguran način da obavite bilo koji dentalni zahvat.

Vremena u kojima se nalazimo puna su nesigurnosti, pa nije čudno da imamo puno više pitanja nego obično. Koliko je sigurno obaviti dentalni pregled ili zahvat, jedno je od čestih pitanja koja dobivamo. Baš zato odlučili smo napraviti sve kako bismo svojim pacijentima pružili ono što nam sada svima treba – sigurnost.

Sigurnost pacijenta nama je od uvijek bila na prvom mjestu, ali je to sada dobilo potpuno drugačiji smisao. Zato smo odlučili provjeriti sve što kaže struka i ponosni smo na to da je Dentalna klinika Identa od sada ponosni vlasnik oznake kvalitete i nacionalne oznake sigurnosti “Safe Stay in Croatia”.

Za sve one koji ne znaju, radi se o oznaci koju dodjeljuje Ministarstvo turizma i sporta Republike Hrvatske, a predstavlja mjesta koja u najvećoj mjeri poštuju epidemiološke mjere i zdravstvene protokole te svojim zaposlenicima i korisnicima usluga jamče visoku razinu sigurnosti.

Način rada koji pruža sigurnost

Naš način rada uključuje redovito provjetravanje i pročišćavanje zraka, dezinfekcijska sredstva i nošenje maske obavezni su za zaposlenike i pacijente, svaki naš pacijent ispunjava upitnik o zdravlju i upitnik vezan za Covid-19, naše osoblje koristi isključivo visoko kvalitetan zaštiti materijal, pribor za rad i površine klinike redovito se i temeljito steriliziraju, a nakon svakog pacijenta prostor se dezinficira. Tako radimo od samog početka jer su ove stvari uvijek bile važne, ali postoji nekoliko stvari koje smo u svojoj klinici uspjeli posebno prilagoditi trenutnom stanju.

Koliko zapravo znači mogućnost obavljanja svih dentalnih usluga na jednom mjestu?

Jedna od najvećih prednosti manje klinike je mogućnost individualnog pristupa svakom pacijentu.
U našem slučaju to znači da će pacijent uvijek biti tijekom termina sam u klinici i cijelo će osoblje biti posvećeno samo njemu. Zbog kvalitetnog sistema naručivanja, nema susretanja s ostalim pacijentima te se na taj način razina sigurnosti dodatno podiže.

Mogućnost obavljanja svega na jednom mjestu uvijek je prednost, ali u današnje vrijeme posebno. Tako mi svojim pacijentima nudimo da sve naprave na jednom mjestu, odnosno pacijent ne mora odlaziti na drugu lokaciju radi primjerice snimke zubiju ili nekog drugog određenog zahvata i dodatno se izlagati riziku te dodatno trošiti vrijeme i energiju.

Za svoje smo pacijente uvijek na raspolaganju, a to znači od 0 do 24 sata, svaki dan bez obzira na blagdane. Takav pristup, osluškivanje potreba i želja pacijenata omogućili su nam stvaranje atmosfere i prostora u kojem se svatko osjeća sigurno i u kojem svatko dobiva uslugu najviše kvalitete. Takav pristup omogućio nam je i oznaku “Safe Stay in Croatia” na što smo izuzetno ponosni. Tako da ako imate ikakvih pitanja, nedoumica ili strahova, slobodno nam se javite. I dalje stojimo kod onoga da je sve lakše uz osmijeh, a mi smo tu da zajedno s vama stvorimo vaš savršen osmijeh.Identa - dentalna klinika za oralnu kirurgiju, moderna je dentalna klinika, koja nudi visoku profesionalnost tima doktora, proizašlu iz bogate obiteljske tradicije, s više od 10 godina iskustva. Tu smo da vam ponudimo dentalne usluge najviše razine kvalitete.

Kanižela 2, 52446 Nova Vas, Istra, Hrvatska

info@identa.hr

00385 (0) 52 726 963 (HR)

pon. sri. pet. sub. 8:00 - 16:00

uto. čet. 13:00-20:00

Rezervacije termina i savjetovanje: 052 726 963

GPS: 45.263609, 13.658112

SOS pozivni centar za hitnoće 0-24h: 098 629 148

Vaše mišljenje nam je važno! Ocijenite nas i podijelite svoje iskustvo putem Googlea! HVALA

NAŠI PARTNERI
NAŠI PARTNERI
NAŠI PARTNERI
NAŠI PARTNERI