Kako znamo da odlazak zubaru uopće ne mora biti stresno iskustvo?

Kako znamo da odlazak zubaru uopće ne mora biti stresno iskustvo?

Znamo da odlazak zubaru velikom broju ljudi predstavlja stres i opterećenje, a to znamo jer se s takvim problemom susrećemo svaki dan. Primijetili smo da baš zbog toga, mnogi kod zubara ne idu dok god bol nije takva da ju više ne mogu izdržati, a to čini postupak puno dužim i zahtjevnijim. Mi smo to željeli promijeniti, pa smo u razgovoru s pacijentima saznali što im je potrebno kako bismo taj stres potpuno eliminirali.

Atmosfera u ordinaciji

Postoji mišljenje s kojim nam pacijenti često dolaze na vrata, a to se odnosi na atmosferu u ordinaciji. Velika je većina navikla da ta atmosfera mora biti stroga i ozbiljna, bez puno prostora za upoznavanje, a to ne mora biti tako. Naš tim svakom se pacijentu posveti u potpunosti i važno nam je da se sa svakime bolje upoznamo, da vidimo što vam je važno i kakva su vaša dosadašnja iskustva. Primijetili smo također, da je to najbolje obaviti uz kavu ili sok u našem ugodnom boravku 🙂

Ljubaznost i doček s osmijehom na licu, nama je iznimno važan jer i sami znamo koliko to puno znači. Mišljenja smo da, ako zajedno radimo na stvaranju vašeg osmijeha, i atmosfera mora biti takva.

Upoznavanje s postupkom

Iznimno je važno da svaki pacijent u potpunosti zna zašto je neki postupak potreban, kako se radi i kako izgleda. Svojim smo se pacijentima zato stavili na raspolaganje kada god im je potrebno. Mi smo tu da pružimo informacije i odgovorimo na pitanja, a kasnije zajedno dogovaramo koji nam je cilj i kako ćemo do njega doći.

Povjerenje između pacijenta i doktora iznimno je važno

Ponosni smo na to što ovaj dio naši pacijenti posebno hvale. Doktor Hrvoje Galić trudi se od svakog posjeta napraviti opuštajuće iskustvo za pacijenta. Svojom profesionalnošću, znanjem i razumijevanjem uspijeva umiriti svakog pacijenta. On će vam spremno objasniti svaki korak, poslušati vas i potruditi se da svaki problem riješi na najbolji mogući način.

Zbog svega toga znamo da odlazak zubaru uopće ne mora biti stresno iskustvo. Naši su nam pacijenti najbolja potvrda za to, a ako vi želite rezervirati svoj termin i uvjeriti se u naš način rada, provjerite naše usluge i javite nam se. Vidimo se u dentalnoj klinici Identa!

identa_blog_odlazak_zubaru_ne_mora_biti_stresno_iskustvo_2


Identa - dentalna klinika za oralnu kirurgiju, moderna je dentalna klinika, koja nudi visoku profesionalnost tima doktora, proizašlu iz bogate obiteljske tradicije, s više od 10 godina iskustva. Tu smo da vam ponudimo dentalne usluge najviše razine kvalitete.

Kanižela 2, 52446 Nova Vas, Istra, Hrvatska

info@identa.hr

00385 (0) 52 726 963 (HR)

pon. sri. pet. sub. 8:00 - 16:00

uto. čet. 13:00-20:00

Rezervacije termina i savjetovanje: 052 726 963

GPS: 45.263609, 13.658112

SOS pozivni centar za hitnoće 0-24h: 098 629 148

Vaše mišljenje nam je važno! Ocijenite nas i podijelite svoje iskustvo putem Googlea! HVALA

NAŠI PARTNERI
NAŠI PARTNERI
NAŠI PARTNERI
NAŠI PARTNERI