Svjetski dan oralnog zdravlja može biti dan kada ćete učiniti nešto za svoje zdravlje!

identa_blog_svjetski_dan_zdravlja_1

Jeste li znali da se 20. ožujka u cijelom svijetu obilježava Svjetski dan oralnog zdravlja i to od 2007. godine. Na taj dan posebna se pažnja posvećuje važnosti održavanja zdravlja usne šupljine, bilo liječenjem ili prevencijom. Kako bismo vam pomogli da povodom ovog dana učinite nešto za sebe, pripremili smo nešto što će vam se sigurno svidjeti!

Svima nam je jasno zašto je važno zdravlje usne šupljine, ali možda biste se iznenadili koliko veliki utjecaj to ima na cijeli vaš organizam. S fizičke strane radi se o početku probave, o formiranju zalogaja koji se kasnije treba pravilno razgraditi u našem tijelu. Osim toga, usna šupljina utječe i na pravilno disanje. S druge strane imamo onaj utjecaj na psihičko stanje, lijepi i pravilni i zdravi zubi kao i zdravlje usne šupljine utječe na naše samopouzdanje i način ponašanja.

Kako bi sve to funkcioniralo kako treba potrebno je razviti zdrave navike održavanja oralnog zdravlja. Mnogi pacijenti nisu svjesni koliko se bolova, bolesti i teških tretmana može spriječiti kvalitetnim održavanjem higijene i redovitim posjetima stomatologu.
Zubi mogu cijeli život biti zdravi i odlazak stomatologu ne mora biti povezan s boli!

Upravo je to poanta obilježavanja ovog dana u cijelom svijetu. Osvještavanje važnosti preventive! Kako bismo svima vama olakšali stvaranje ove zdrave navike odlučili smo napraviti nešto za vas.

Od danas 20. ožujka pa sve do kraja travnja kod nas možete doći na potpuno besplatan stomatološki pregled i savjetovanje.

Naš će vam doktor objasniti stanje usne šupljine, što biste trebali raditi te što se može i treba učiniti kako biste imali osmijeh na koji ćete biti ponosni.

Svoje termine za besplatan pregled i savjetovanje možete dogovoriti svakodnevno pozivom na broj 052/726 963.

I još nešto! Povodom Svjetskog dana oralnog zdravlja, svoj djeci poklanjamo kreativne craft ideje kroz koje možete provesti zajedničko vrijeme sa svojim mališanima na zabavan i edukativan način.

Materijale možete preuzeti ovdje, a mi vas čekamo u Dentalnoj klinici Identa!Identa - dentalna klinika za oralnu kirurgiju, moderna je dentalna klinika, koja nudi visoku profesionalnost tima doktora, proizašlu iz bogate obiteljske tradicije, s više od 10 godina iskustva. Tu smo da vam ponudimo dentalne usluge najviše razine kvalitete.

Kanižela 2, 52446 Nova Vas, Istra, Hrvatska

info@identa.hr

00385 (0) 52 726 963 (HR)

pon. sri. pet. sub. 8:00 - 16:00

uto. čet. 13:00-20:00

Rezervacije termina i savjetovanje: 052 726 963

GPS: 45.263609, 13.658112

SOS pozivni centar za hitnoće 0-24h: 098 629 148

Vaše mišljenje nam je važno! Ocijenite nas i podijelite svoje iskustvo putem Googlea! HVALA

NAŠI PARTNERI
NAŠI PARTNERI
NAŠI PARTNERI
NAŠI PARTNERI